Acute stress

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Acute stress bij paarden

Sommige paarden kunnen veel stress ervaren wanneer de hoefsmid langs komt of als de omgeving veranderd. Op zulke momenten heeft je paard last van acute stress. Op wedstrijd gaan of veel reizen kan ook veel stress bij paarden veroorzaken. Een paard dat veel stress heeft kan onvoorspelbaar en dus gevaarlijk worden. Om de innerlijke rust van je paard te bewaren, heeft Epplejeck verschillende supplementen in het assortiment.

Hoe behandel ik acute stress bij mijn paard

Wanneer je paard veel stress ervaart en zelf niet goed kan kalmeren kan een supplement je paard helpen ontspannen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je zelf ook rustig en ontspannen blijft. In het assortiment van Epplejeck kan supplementen vinden van merken zoals Confidence EQ, NAF en Puur.

Alle supplementen hebben natuurlijke ingrediënten voor paarden die hoog in het bloed staan. Met kruiden zoals Valeriaan maar ook magnesium, ervaart je paard minder stress. Daarnaast zorgen deze supplementen er ook voor dat je paard zich beter kan concentreren. Daardoor is het ook aan te raden om dit supplement te geven een nerveuze sportpaarden. Doordat ze zich beter kunnen consenteren zal het op wedstrijd niet alleen beter gaan maar ook veiliger.

Het is belangrijk om goed op te letten hoeveel je paard binnenkrijgt. Bij een te hoge dosering van sommige supplementen kan je paard positief testen op doping. Daarom is het belangrijk om de aanbevolen doses aan te houden. Of je opzoekt naar druppels of een handig injector, je vindt het in ons brede assortiment.

Acute stress supplementen online bestellen

Supplementen voor paarden die hoog in het bloes staan bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!