Zweetmessen

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zweetmessen

Na het wassen van je paard wil je hem niet helemaal doorweekt weer op stal of buiten neerzetten. Dit is niet fijn voor hem. Zelf droog je je eerste ook af na het douchen. Daarom zitten er in ons assortiment zweetmessen. Deze zijn superhandig in gebruik. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals blauw, paars en rood. Een merk dat de zweetmessen onder andere aanbiedt is Harry’s Horse.

Waarom een zweetmes gebruiken?

 Er zijn meerdere redenen waarom je een zweetmes zou kunnen gebruiken. Zoals hiervoor al omschreven staat, is een zweetmes voornamelijk bedoelt om overtollig water uit de vacht van je paard te halen. Dit kan bijvoorbeeld na het wassen van je paard zijn of na het afspuiten na een training. Daarnaast kunnen de metalen zweetmessen nog gebruikt worden in het voorjaar. Deze halen namelijk ook gemakkelijk lossen haren uit de vacht van je paard. Dus als je paard aan het uitharen is, kan je gemakkelijk even dit zweetmes erbij pakken.

Verschillende soorten zweetmessen

In het assortiment zijn verschillende soorten zweetmessen te vinden. Als eerste kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende kleuren. Naast de boven genoemde kleuren zijn ze er ook nog in het oranje, zwart en roze. Daarnaast kan gekozen worden uit verschillende materialen. De zweetmessen worden aangeboden in drie verschillende soorten materiaal, namelijk rubber, plastic en metaal. De zweetmessen van metaal zijn ook erg handig voor in het voorjaar. Hiermee kan je namelijk ook de losse haren van je paard uit zijn vacht krijgen. Deze zweetmessen hebben namelijk naast de gladde kant ook een kant met tandjes.

Zweetmessen voor paarden online kopen

Zweetmessen voor op stal bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!