Voerscheppen

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Voerscheppen

Je hebt voer gekocht voor je paard, dit zijn vaak zakken van 15 à 20 kilo. Of je hebt misschien wel een bigbag of voersilo. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel krachtvoer je paard mag hebben. Dan is dat alle keren lastig inschatten wanneer je het uit een grote bak haalt. Daarnaast is het niet makkelijk pakken. Daarom is de voerschep in het leven geroepen. Om het jou makkelijker te maken. Nu kun je goed inschatten hoeveel je je paard voert. En kun je het makkelijker in de voerbak gooien.

Eigenschappen voerscheppen

Een volle voerschep is 1,5 kilo. Dus hier kun je makkelijk mee rekenen. Krijgt je paard een kilo? Dan geef je dus 2/3e van de voerschep. De voerscheppen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Namelijk in geel, oranje, licht- en donkerroze.

De voer scheppen in het assortiment zijn van de merken Horsegear, Pavo en Imperial Riding. Vitalbix heeft een handige maatbeker waar je eenvoudig alle Vitalbix producten mee kunt doseren. Er staat namelijk op de maatbeker per product het aantal gram. Hierdoor kun je precies zien hoeveel je paard van een specifiek product krijgt.

Paardenvoerschep online kopen

Een voerschep kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!