Bitloze hoofdstellen

15 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hoofdstellen zonder bit

Met een bitloze hoofstel rij je met druk op de neus in plaats van in de mond. Dit is fijn voor paarden die heel gevoelig in de mond zijn of moeilijk kunnen ontspannen. In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende bitloze hoofstellen van merken zoals F.R.A en QHP.

Verschillende soorten bitloze hoofdstellen

Er zijn verschillende soorten bitloze hoofstellen, met elk een eigen werking. Een bitloos hoofdstel met sidepull werking drukt op de neus en wangen voor een directe teugeldruk. Daarnaast heb je bitloze hoofdstellen met een kingekruiste werking. Daarmee heb je druk op de neus en wangen voor een kingekruiste teugelvoering.

Met een nek/kingekruiste bitloos hoofstel heb je druk op de wangen en neus met een nek/ kingekruiste tegelvoering. Daarnaast heb je ook een hackamore bitloos hoofdstel, daar heb je druk op de neus met een directe teugelvoering.

Tot slot heb je ook een alles in één bitloos hoofstel. Je kan het hoofstel als een sidepull, kaakgekruist en kingekruist gebruiken. Ideaal als je niet weet welk bitloos hoofdstel bij je paard past. Daarnaast is het hoofdstel ook perfect als je graag afwisselt van bitloos hoofdstel.

Bitloos hoofdstellen online bestellen

Hoofdstellen zonder bit bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!