Lever & Nieren

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Lever & nieren

De lever en nieren zorgen ervoor dat gifstoffen worden afgevoerd. Gifstoffen en afvalstoffen komen in het lichaam terecht door bijvoorbeeld verzuring van de spieren, wormkuren en door processen van het paardenlichaam zelf. In het assortiment van Epplejeck vind je supplementen die de lever & nieren ondersteunen van merken zoals Puur.

Wanneer geef je een supplement van de lever en nieren

Soms komt het voor dat de lever en nieren van je paard niet meer de afvalstoffen goed kwijt kunnen. Dit merk je aan bijvoorbeeld een doffe vacht, paarden die slecht verharen en paarden met spijsverteringsproblemen. Met een supplement dat bestaat uit kruidenextracten, zorg je ervoor dat de lever beter de afvalstoffen en gifstoffen kan afvoeren. Hierdoor zal de vacht van je paard weer glimmen en merk je dat hij een stuk fitter is.

Paardensupplementen voor de lever & nieren online bestellen

Supplementen voor de lever en nieren bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!