Hoofdstelhangers

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hoofdsteldrager

Je hoofdstel wil je niet op de grond hebben liggen of ergens in een hoekje. Een hoofdstel kan je het beste laten hangen. Dit geldt voor elk hoofdstel zo. Het maakt niet uit of het een standaardmodel is of een stang en trens hoofdstel.
 
Daarom vind je in ons assortiment hoofdsteldragers. Aan deze hoofdsteldragers kan je je hoofdstel gemakkelijk ophangen. De hangers voor het hoofdstel zijn te verkrijgen is verschillende kleuren, zoals blauw, zwart en roze. Merken dat hoofdsteldragers onder andere aanbiedt zijn Shires en ons eigen huismerk Epplejeck.

Verschillende soorten hoofdsteldragers

Zoals hiervoor ook al gezegd is, kan je je hoofdstel het beste ophangen. Dit kan met elk hoofdstel. Daar zit geen verschil in. Waar wel verschil in zit is het soort hoofdsteldrager. Binnen het assortiment zijn er verschillende soorten dragers voor het hoofdstel te vinden.
Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een drager met een bolle bovenkant. Deze zorgt ervoor dat het hoofdstel zijn eigen vorm kan aanhouden als hij opgehangen wordt. Bij de meeste hoofdsteldragers heb je nog een extra haakje om iets anders aan op te hangen. Deze dragers zijn makkelijk aan de muur te bevestigen.
 
Daarnaast kan er ook gekozen worden voor hoofdsteldrager waar je meerdere hoofdstellen aan kwijt kan. Dit is erg praktisch op een grote stal of manage met veel hoofdstellen. Deze hangers kan je ook voor veel meer dingen gebruiken dan alleen je hoofdstellen aan op te hangen. Zo kan je er ook poetsspullen aan ophangen. Er is genoeg keus binnen het assortiment, dus een fijne hoofdsteldrager voor jou zit er altijd tussen.

Hoofdsteldragers online kopen

Drager voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!