Stangteugels

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stangteugels voor je stang & trens hoofdstel

Wanneer je met een stang & trens hoofdstel rijdt, gebruik je twee teugels. Stangteugels zijn dunner dan gewone dressuurteugels. In ons assortiment vind je stangteugels van ons eigen merk Epplejeck.

Waarom stangteugels gebruiken

Wanneer je met een stang en trens hoofdstel rijdt, heb je twee teugels. Om nog wel goed hulpen aan je paard te geven is het aan te raden om met stangteugels te rijden. Deze teugels zijn dunner dan de gewone dressuurteugels.

Daarnaast hebben stangteugels een speciaal lusje. De stang bit gebruik je niet wanneer je bijvoorbeeld aan het losrijden bent. Wanneer je het lusje groter maakt en voor het zadel legt, rust de stang. Zo kan je veilig de teugel los laten hangen en rij je alleen met het trens bit. Hierdoor ervaart het paard geen druk via de stang.

Stangteugels online bestellen

Stangteugels voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!