Stal Barato

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Musthaves voor op stal 

In deze categorie vind je allemaal producten die je nodig hebt op stal, in de zadelkamer of in rijbaan. Voor in de zadelkamer zijn er handige dekenrekken, dekenbeugels, stal opbergzakken, stalkruiers en tuigdragers zoals zadeldragers en hoofdstelhangers. Alle stalbenodigdheden vind je bij Epplejeck. Wil je meer tips over hoe jij je zadelkast of zadelkamer kan organiseren? Bekijk dan hier onze video over het opruimen van je zadelkast! 

Verveling op stal tegen gaan? Hiervoor hebben wij handige en leuke items! De voerbal van Hay Play vinden paarden bijvoorbeeld erg leuk. Het is een superleuke en innovatieve slowfeeding voerbal voor ruwvoer en de perfecte manier om je paard bezig te houden op stal, in de paddock of in het weiland. Een goed alternatief voor een voerbal is een hooinet. Deze zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Een hooinet zorgt ervoor dat je paard langzamer gaat eten en hierdoor het hooi gelijkmatiger binnenkrijgt. Op deze manier is je paard langer bezig met eten en voorkomt dat hij zich gaat vervelen. 
 
Daarnaast vind je hier ook producten zoals voerbakken, drinkbakken, mestboy’s, mestvorken trailerlijnen, geboortemelders en stal- en rijbaanborden. Geef je krachtvoer en is je paard een echte schrokop of koliekgevoelig? Dan is de voerbak Dual Feeder een goede optie! Met behulp van de Dual Feeder vertraag je de opname van krachtvoer en bied je je paard een leuke, stimulerende afleiding.
Ben je al bekend met de handige waterzak van H2Go? Dit is een handige waterzak voor het transporteren en opslaan van water. Of de waszak van LeMieux. De waszak beschermt je wasmachine tegen vuil, haren en gespen. Daarnaast beperk je slijtage van de spullen die je wast door het gebruik van een waszak.

Tip! Heb je al een EHBO setje op stal liggen? EJ-vlogger Manon laat in deze video zien wat je allemaal nodig hebt. Check hier de video. 

Stalbenodigdheden online bestellen 

Bestellen via onze webshop kan 24/7 vanuit je luie stoel en is zo gepiept. Gratis geleverd vanaf 49,- in Nederland én België. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 60 dagen. Houd je meer van een fysieke winkel? Kom dan eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen in één van onze Superstores.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!