Siliconen knie grip

29 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dames rijbroeken met siliconen kniegrip

Tijdens het rijden net iets meer grip hebben in je zadel zonder dat je het gevoel hebt dat je vastgeplakt zit? Wij hebben de oplossing. Paardrijbroeken zijn in veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het is soms lastig om de juiste soort rijbroek te vinden. De rijbroeken met alleen siliconen bij de knie zijn superhandig als je wat meer grip wil. De paardrijbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende merken, zoals Ariat, Kingsland en La Valencio. Daarnaast hebben de broeken mooie kleuren, zoals blauw, rood, paard en zelfs denim.

Waarom siliconen bij je dames rijbroek?

Siliconen op je paardrijbroek zorgen voor meer grip in je zadel. Hierdoor blijf je steviger zitten en schuif je minder in het zadel. Er wordt als het waren meer stabiliteit gecreëerd. De siliconen bewegen wel mee, dus de broek zit super comfortabel. De siliconen bewegen ook mee met de stretch van je paardrijbroek. Dit bevordert ook weer het comfort van de rijbroek. Deze paardrijbroeken kunnen in alle disciplines gedragen worden. Ze zijn er ook in het wit verkrijgbaar voor op wedstrijd.

Verschillende plekken siliconen op je dames paardrijbroek

De siliconen op de paardrijbroek kunnen zich op verschillende plekken op de broek bevinden. Eén van de opties is de siliconen alleen op de binnenkant van je knieën. Hierbij hebben je knieën wat meer grip in het zadel. Dit zorgt ook voor een stabielere zit. Tijdens het springen met je paard is dit een fijne broek. Je knieën blijven immers altijd aan het zadel terwijl je bovenlichaam uit het zadel komt.

Dames rijbroeken met siliconen knie grip online kopen

Rijbroeken voor dames met siliconen knie grip bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!