Longeerhulp

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Longeerhulp

Een longeerhulp is een zachte lijn die over de rug van het paard loopt en achter de schoft ligt. Vervolgens gaat deze onder de voorbenen door en wordt door een ring heen gestoken. Deze zet je met een clip aan beide kanten het hoofdstel of halster vast.

Waarom gebruik je een longeerhulp

Met een longeerhulp zorg je ervoor dat de buikspieren van het paard beter worden gebruikt. Daarnaast helpt een longeerhulp ook om je paard nageefelijk te laten lopen en dus de rug te ontspannen. Je paard gaat dan actief lopen waardoor hij beter zijn achterbenen zal gebruiken.

Verschillende longeerhulpen

In ons assortiment vind je longeerhulpen van merken zoals F.R.A en ons eigen huismerk Epplejeck. Doordat ze verstelbaar zijn, kan je ze eenvoudig op maat maken voor je paard of pony. Om je paard los te werken voor het rijden is een longeerhulp ideaal. Ondanks dat je er niet mee kan rijden, kan het wel in combinatie met het zadel gebruikt worden.

Longeerhulp online bestellen

Hulp voor tijdens het longeren bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!