Koeling gel

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Koeling gel na een training

Elke paardeneigenaar weet dat verhitte en vermoeide paardenbenen niet goed is. Wanneer je de benen van het paard dan niet goed koelt kan dat voor blessures zorgen. Daarom vind je in ons assortiment verschillende koeling gels van merken zoals Leovet, NAF, Sectolin en ons eigen huismerk Epplejeck.

Wat is koeling gel voor paarden

Koelende gel is om je paard te verfrissen en af te koelen na het werk of ander zware inspanning. Het bevat koelende ingrediënten om zowel de temperatuur van het lichaam als de spieren te verlagen. De gel is ontwikkeld om vermoeide benen en pezen na zwaar werk op natuurlijke manier te koelen, kalmeren en verzachten. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd, zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Om de paardenbenen te koelen kan je kiezen voor een gel of klei vorm.

Koeling gel voor de paardenbenen online bestellen

Koeling gel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!