Springsingels

12 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Springsingel voor je springzadel

Opzoek naar een bijpassend springsingel voor je springzadel? Dan ben je bij Epplejeck aan het goede adres. Door ons brede assortiment zit er altijd een springsingel voor jou bij.

Anatomische springsingel met buikflap

Voor een anatomische springsingel met buikflap, zijn de singels van LeMieux een echte must have. Deze springsingels zijn gevormd naar het lichaam van je paard voor zoveel mogelijk bewegingsvrijheid. Daarnaast kan je kiezen tussen een springsingel met of zonder bont.

Springsingel met buikflap

Of je opzoek bent naar een springsingel met buikflap en wol of alleen met een buikflap, bij Epplejeck zit je goed. Met merken zoals Kentucky, QHP en Shires is er een breed assortiment aan springsingels met een buikflap. De speciale buikflap beschermt de buik van je paard als hij per ongeluk tijdens het springen zijn eigen buik aantikt. Door de ringen aan de onderkant van de buikflap kunnen hulpteugels makkelijk bevestigd worden aan de springsingel.

Springsingel online bestellen

Singel voor je springzadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!