Hondenharnassen

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hondenharnassen voor tijdens het uitlaten

Een hondenharnas wordt vaak ook een anti trek hondentuig genoemd. Dit komt omdat mensen vaak een hondenharnas gebruiken wanneer hun hond tijdens het uitlaten erg trekt aan de lijn. Door je hond een hondentuig om te doen kan hij zich niet eenvoudig lostrekken en heb je meer controle over je hond. Daarnaast is een hondentuig ook handig om te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld je hond moet optillen aangezien er hondenharnassen zijn met handvat.

Met merken zoals WeatherBeeta en Kentucky, vind je de leukste en de meest comfortabele hondentuigjes en hondenharnassen. Ben je opzoek naar een hondenharnas met handvat? Dan is het hondenharnas van WeatherBeeta een echte must have voor jou en je hond. Bij alle hondentuigjes zijn er bijpassende hondenriemen om je hond veilig in style uit te laten.

Hondenharnassen online kopen

Hondenharnassen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!