Paardrijlegging

298 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 9

Paardrijlegging voor dames kopen

Wanneer je op je paard stapt, is het belangrijk dat je kleding een hoog draagcomfort heeft. Een paardrijlegging voldoet in dit geval aan de criteria en mag daarom niet in je rijbroeken assortiment ontbreken. Net als een sportbroek, is de rijlegging gemaakt van elastisch materiaal voor optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn er verschillende modellen en zijn de rijleggings beschikbaar met of zonder (siliconen) zitvlak. Dankzij ons brede assortiment paardrijleggings voor dames, vind jij gegarandeerd jouw nieuwe favoriet. 

Paardrijleggings met siliconen zitvlak

Bij het maken van je keuze rijlegging, is het belangrijk om voor jezelf te bepalen of je weinig of juist veel grip in het zadel wil. Rijleggings met een siliconen zitvlak zorgen namelijk voor veel grip in je zadel. Dit betekent dat, mocht je (nog) geen stabiele zit hebben, je hier misschien wel baat bij hebt. Ook voor disciplines zoals dressuur kan het fijn zijn om een rijlegging met siliconen zitvlak te hebben. Tijdens het doorzitten kun je dan makkelijker een fijne, meegaande zit creëren. Bij Epplejeck vind je merken zoals HV Polo, Kingsland, Montar, Quur en Harry's Horse die rijleggings aanbieden met siliconen zitvlak.

Paardrijleggings met knie grip

Houd jij van vrijheid in het zadel en zit je liever niet 'vastgeplakt'? Dan is een paardrijlegging met siliconen knie grip dé rijlegging voor jou. Deze type rijlegging zie je veel bij springamazones. Door deze vrijheid kun je makkelijk de verlichte zit aannemen. Ben je op zoek naar een dames paardrijlegging zonder siliconen zitvlak? Neem dan eens een kijkje bij merken BR, Busse, Horka, La Valencio of Schockemöhle.

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!