Kneveltrens

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Waarom een kneveltrens gebruiken?

Een kneveltrens wordt vooral gebruikt bij paarden die nog weinig balans hebben moeite hebben met wenden. De kneveltrens zorgt namelijk voor meer stabiliteit en betere begrenzing. Jonge paarden hebben veel baat bij zo’n soort bit. Door de twee lange takken aan de bitringen ligt het bit stabiel en stil in de mond van het paard. De druk wordt verdeeld over het midden van de tong en de lagen.

Verschillende soorten kneveltrens

Met merken zoals Myler en Trust, heeft Epplejeck een breed assortiment aan kneveltrens. Of je opzoek bent naar een enkel of dubbel gebroken kneveltrens, je vindt het in ons assortiment.

Een enkel gebroken kneveltrens heeft een schepere werking dan een dubbel gebroken kneveltrens. Voor paarden met een gevoelige mond is de ongebroken kneveltrens een echte must have. De druk komt dat vooral op de tong in plaats van de lagen. Daarnaast heeft de tong meer ruimte dan bij een enkel of dubbel gebroken kneveltrens.

Kneveltrens online bestellen

Knevel bit bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!