Stalborden

18 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stalborden

Wanneer je ergens op stal komt zie je vaak tegen de boxwand stalbordjes gemonteerd. Hierop staat de naam en andere gegevens van het paard. Handig om te weten wie er in welke box staat. Er zijn veel verschillende soorten stalborden. Bij Epplejeck is een uitgebreid assortiment naambordjes, waarschuwingsbordjes en andere borden.

Waarschuwingsborden

Er zijn verschillende redenen om op stal of bij een weiland een waarschuwingsbord op te hangen. Stel je voor je hebt een oud paard dataan de medicijnen zit. Je zorgt er goed voor. Het paard is oud dus zit niet zo goed meer in zijn vacht en is iets mager. Hier kun je denken aan een niet voeren bord of een is dit paard ondervoed (uitleg)bord. Want wanneer omstanders denken dat het paard niet goed verzorgd wordt kunnen ze gaan bijvoeren wat juist ten nadele is van jouw paard.

Er zijn nog meer soorten waarschuwings of informatiebordjes. Zoals verboden te roken, want een sigaret is erg gevaarlijk bij stro en hooi. Ook een aansprakelijkheids bordje wanneer je het terrein betreedt zie je vaak op maneges. Wanneer je de paarden iets verder van huis hebt staan. Kun je een bordje met je gegevens daar ophangen. Zodat als omstanders denken dat er iets mis is, ze je kunnen bereiken.

Informatieborden

Soms zijn er redenen waarom jouw paard even niet lekker in zijn vel zit. Maar er zijn ook medische redenen om je paard bijvoorbeeld een deken op te doen in de zomer. Of een graasmasker. Omstanders hebben niet altijd in de gaten dat het juist de gezondheid van het paard bevordert. Daarom zijn er ook informatieve bordjes.

Zo is er een bord met uitleg over waarom sommige paarden in de zomer een deken op hebben. Of een bordje waarom je paard een graasmasker draagt. Heb jij je paard lekker buiten in de winter? Ook daar is een bordje voor. Met uitleg of een paard het koud heeft of niet. Want wanneer ze een goede wintervacht creëren hebben ze dat natuurlijk niet.

Grappige bordjes

Er zijn ook stalborden die humoristische teksten hebben. Zoals, een goed paard is beter dan een verre vriend. Of pas op, loslopend paard. Als het paard komt ga plat op de grond liggen en op hulp wachten. Als er geen hulp komt, sterkte... Wanneer je een Jack Russel hond hebt kun je ook een grappig bordje kopen. Neem snel een kijkje in het assortiment.

Stalborden online kopen

Stalborden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!