Neusnetjes

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Neusnetjes voor je paard kopen

Heeft je paard in de zomer last van veel vliegen bij zijn neus? Een neusnetje kan voor jouw paard dan de oplossing bieden. Door de handige klittenbandsluiting bevestig je het vliegennetje eenvoudig aan het halster of hoofdstel. Zo kunnen de vervelende vliegen je paard niet irriteren bij zijn neus terwijl hij aan het grazen of trainen is.

Neusnetje bij een pollenallergie

De meeste bomen, grassen en planten bloeien tussen begin de lente tot einde september. In deze periode komen de pollen in de lucht. Paarden ademen rond die tijd weer pollen en andere stofdeeltjes in. Als je paard een pollenallergie heeft, kan hij rond die tijd weer last krijgen van benauwdheid. Een neusnetje of vliegennetje houdt niet alleen vliegen maar ook pollen en ander stofdeeltjes tegen. Vaak wordt daarom een neusnetje ook wel een pollennetje genoemd. De pollennetjes zijn toegestaan bij dressuur en springwedstrijden, hierdoor ademend een paard tijdens de wedstrijd geen pollen of andere stofdeeltjes in.

Neusnetjes online bestellen

Neusnetjes of pollennetjes voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!