Sportondergoed

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dames sportondergoed

Goed paardrij ondergoed kan van groot belang zijn tijdens het paardrijden. Sportondergoed bestaat uit materiaal dat speciaal hiervoor gemaakt is. Het heeft hierdoor veel voordelen ten opzichte van gewoon damesondergoed. Het kan zadelpijn voorkomen en is vaak extra elastisch zodat het goed meebeweegt. Daarnaast zijn ze vaak zweet transporterend, waardoor het geen irritaties veroorzaakt. Er zijn verschillende soorten paardensportondergoed te verkrijgen. Zoals slips, shorts en sportbh’s. Allen met eigenschappen die jou ondersteunen tijdens het paardrijden.

Dames sportbh’s

LeMieux heeft zachte en comfortabele sportbh’s. Ze zijn naadloos en gemaakt van super zacht materiaal. Daarnaast zijn ze voor zien van dubbele banden op de achterzijde en zorgen daardoor voor extra ondersteuning. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De sport-bh van Aubrion is van elastisch en ademend materiaal en biedt een goede ondersteuning. Deze is verkrijgbaar in leuke prints!

Dames onderbroeken voor paardrijden

De onderbroeken van Derriere Equestrian zijn naadloze shorts met padding tegen doorzitplekken. Ze zijn gemaakt van vocht afvoerend, ademend en antibacteriële eigenschappen. Naast de shorts is er ook een slip variant met dezelfde eigenschappen. De uitstekende pasvorm zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten.

Sportondergoed voor dames online bestellen

Sportondergoed voor dames bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!