Gogue

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Gogue voor het longeren

De gogue zorgt voor druk op de nek, mond en onder de hals van het paard. Hierdoor zal je paard voorwaarts en naar benden lopen. Hiermee corrigeer je de houding van het paard. Het verschil met een chambon is dat die alleen druk geeft op de nek van een paard. Bij een gogue is aan te raden om deze alleen te gebruiken om te longeren. Dit omdat de hulpteugel druk geeft in de mond van het paard.

Over de gogue

Door gebruik te maken van een gogue zal je paard dieper en ronder lopen dan bij een chambon. Dat komt omdat de riem rondloopt. Wanneer het paard de juiste houding aanneemt stopt de werking van de hulpteugel automatisch. Pas als het paard weer met zijn hoofd omhooggaat zal de gogue druk geven. De Gogue is gemaakt van soepel maar sterk leer zodat je paard geen ongemak zal voelen van de hulpteugel.

Gogue online bestellen

Gogue bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!