Poetssets

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paarden poetsset

Nog op zoek naar een leuk cadeau of zoek je zelf nog een handige verzorging set? Denk dan een aan de poetssets in ons assortiment. De poetssets zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, onder anderen blauw, roze en rood. De set zijn superhandig om te gebruiken. Je hebt namelijk al je borstels en verzorgingsproducten handig bij elkaar in één tasje.

Wat zit er in een poetsset?

De poetssets in het assortiment zitten vol met allemaal leuke en handige producten. Je kan de inhoud van de tasjes gebruiken om je paard en pony te borstelen en verzorgen. Er zitten veel verschillende soorten borstels in de poetssets. Niet in alle sets met borstels zitten dezelfde producten. Zo zitten er in sommige tasjes sponsen. Hiermee kan je je paard lekker afsponsen als hij gezweet heeft. Soms zijn de sponzen zelfs in de vorm van een paard.

Een hoevenkrabber is vaak in poetssets te vinden. Deze gebruik je voor het uitkrabben van de hoeven van je paard. De harde borstel en de zachte borstel zitten ook vaak in de sets. Daarnaast kan er een manenkammetje aanwezig zijn. Hiermee kan je de manen van je paard of pony uitkammen. Ook kan je zijn staart hiermee klitvrij maken. Er kan ook een rosborstel in de poetsset zitten. Veel paarden vinden het heerlijk om hiermee geborsteld te worden. Door een rosborstel te gebruiken krijg je goed al het vuil uit de vacht van je paard.

Cadeau tip voor paardenliefhebbers

Een poetsset is ook mega leuk om cadeau te doen. Voor kinderen en volwassenen die net beginnen met paardrijden is het heel handig op een poetsset te hebben. Hier zit namelijk alles is om je paard of pony te poetsen en te verzorgen. Daarnaast kan je het tasje zelf nog aanvullen met bijvoorbeeld paardensnoepjes. In het assortiment zijn verschillende soorten poetssets te vinden, dus er zit altijd wel een geschikte set tussen.

Poetssets online kopen

Poetssets bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!