Zonnebrillen

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zonnebrillen voor bij de paarden

De perfecte zonnebril om te gebruiken tussen de paarden vind je bij Epplejeck. Ze zijn te verkrijgen in allemaal verschillende modellen en vormen. De zonnebrillen die aangeboden worden zijn van het merk Uvex. Deze zonnebrillen zijn stevig en bieden veel protectie tegen de zon en uv-stralingen.

Zonnebril gebruiken tijdens het paardrijden

In de zomer kan de zon nog wel eens zo fel zijn dat de zonneklep op je cap niet genoeg bescherming biedt. Op zo’n moment is een zonnebril superhandig. De verkrijgbare zonnebrillen bij Epplejeck zijn gemaakt voor outdoor gebruik. Ze zijn dus dagelijks te gebruiken tussen de paarden. Ze zitten stevig en dus ook geschikt om te gebruiken tijdens het paardrijden. Daarnaast beschermt hij je ogen tegen uv-straling.

Longeren met zonnebril

Je paard longeren in de zomer, maar de zon is te krachtig? Zet een zonnebril op. Tijdens het longeren van je paard mis je de zonneklep van je cap. Deze zorgt ervoor dat je ogen in de schaduw zitten. Hierdoor ben je nog minder beschermd tegen de zon als tijdens het rijden. Een bril kan je dan goede bescherming geven tegen de felle zonnestralen.

Zonnebrillen online kopen

Een mooie bril tegen de zon bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!