Anatomisch gevormde neusriem

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Anatomisch gevormde neusriem

Een anatomisch gevormde neusriem is gevormd naar de neus van je paard. Daardoor zijn dit de meest comfortabele neusriemen voor je paard. Door de licht gebogen vorm worden de kleien en fragiele botje van de neus vermeden. Hierdoor ontstaat er ook minder druk op de bovenkaak en kiezen.

Verschillende soorten anatomische neusriemen

In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende neusriemen van merken zoals Horsegear en PresTeq. Voor paarden die snel hun mond open doen heb je anatomisch gevormde neusriemen met een sperriem. De sperriem zorgt ervoor dat je paard niet te ver zijn mond open doet. Hierdoor heb je een beter contact met de paardenmond en kun je met fijne hulpen je paard sturen. Daarnaast heb je ook neusriemen die anatomisch gevormd zijn zonder sperriem.

Om extra druk te vermijden kan je ook voor een anatomische neusriem kiezen waarbij het jukbeen en zenuwuiteinden minimaal worden belast. De kinriem zit dan door de neusband heen.

Anatomisch gevormde neusriem online bestellen

Anatomisch gevormde neusriem voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!