Supplementen & verzorging

304 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 9

Voedingssupplementen en verzorgingsproducten

Een gezond paard is een happy paard. Soms kan je paard wel wat extra ondersteuning gebruiken. Bijvoorbeeld bij ziekte, herstel na ziekte, seizoenswisseling of tijdens blessures. Bij Epplejeck vind je alles wat je nodig hebt om jouw topper supergezond te houden en extra te verzorgen waar nodig.

Luchtwegen

Gezonde luchtwegen zijn belangrijk voor de algehele gezondheid van je paard. Vaak merk je gevoelige luchtwegen aan hoesten, snot en een slechte conditie. Bij Epplejeck vind je verschillende supplementen, zoals NAF Respirator boost, die jouw topper van binnenuit ondersteunen en de luchtwegen in goede gezondheid houden.

Huid & haar

Een mooi, diep glanzend paard. Wie wil dat nou niet? In ons assortiment vind je alles om van binnenuit dit resultaat te bereiken. Denk hierbij aan lijnzaadolie, omegaolie en zeewier. Maar ook supplementen en crèmes ter behandeling van mok is bij Epplejeck verkrijgbaar.

Staart & manen

De zomer is voor sommige paarden en pony’s echt geen pretje, omdat ze dan last krijgen van staart en maneneczeem, ook wel zomereczeem genoemd. Je kunt de zomer een beetje dragelijker maken voor jouw topper door, naast een goed eczeemdeken, de jeuk nog extra te verlichten met behulp van één van de lotions, gels of balsems uit ons assortiment.

Geurmiddelen

Geurmiddelen neutraliseren de geur van je paard. Een echte musthave tijdens het voorjaar, de zomermaand en in het begin van het najaar. Zo kun jij rustig en ongestoord buiten rijden.

Spieren

Soepele en sterkespieren zorgen ervoor dat je paard optimaal kan presteren. Je kunt de spieropbouw en het spierherstel van binnenuit ondersteunen met verschillende supplementen zoals magnesium, vitamine E en selenium. 

Pezen & gewrichten

De pezen en gewrichten zijn een belangrijk onderdeel van het bewegingsapparaat van het paard. Gezonde en sterke pezen zijn erg belangrijk. Soms kan je paard hierin extra ondersteuning gebruiken, bijvoorbeeld na een peesblessure. Paarden die intensief getraind worden, kunnen behoefte hebben aan supplementen zoals MSM Zwavel, Glucosamine en Duivelsklauw. Deze supplementen zorgen voor een goede ondersteuning en een optimaal herstel. 

Spijsvertering

In ons assortiment vind je verschillende supplementen die het maag en darmkanaal van je paard van binnenuit ondersteunen. Ook voor zandeters vind je in ons assortiment supplementen die de zandafdracht bevorderen. Zo helpt psyllium zaad bij de afvoer van zand uit het maag-darmkanaal.

Stress

Stress bij paarden is helaas niet altijd onvermijdbaar. Stress kan ontstaan door een verandering op fysiek, mentaal of emotioneel vlak van een paard. In ons assortiment vind je supplementen die acute of chronische stress verminderen.

Weerstand & herstel

Een goede weerstand is erg belangrijk. Een paard met een verminderde weerstand is vatbaarder voor ziektes en infecties. Om de weerstand te verhogen of optimaal te behouden, kun je jouw paard weerstand ondersteunende supplementen bijvoeren. 

Gezonde extra’s

Wil jij je paard lekker verwennen met een gezonde snack? In ons assortiment vind je diverse gezonde extra’s. Ga bijvoorbeeld voor de populaire Vitamunch blokken of Summerfit koeken.

Training & prestatie

In ons assortiment vind je verschillende supplementen die bijdragen aan de gezondheid en zo ook aan het prestatievermogen, van je paard. Zo is Naf M fit een combinatie van kruiden zoals kurkuma, gember, zoethout en ginkgo biloba en draagt bij aan een goede spiergezondheid, een soepel paard en een vlotte herstelperiode.

Hoeven

Het is belangrijk dat de hoeven van je paardsterk, elastische en gezond zijn. In ons assortiment vind je verschillende producten die van binnenuit ondersteunen. Een belangrijk supplement ter onder en behoud van gezonde hoeven is Biotine. Biotine is een vitamine, welke niet door je paard zelf aangemaakt wordt maar uit zijn voeding haalt. Daarnaast is het essentieel dat ook de buitenkant van de hoeven goed verzorgt worden. Denk hierbij aan een goede hydraterende gel die zorgt voor een goede vochtbalans.

Apotheek en verzorgingsartikelen voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- in Nederland én België. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.Ruilen & retourneren kan binnen 30 dagen. 

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!