Geurmiddelen

Geurmiddelen

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Geursprays voor paarden in de zomermaanden

Bij Epplejeck vind je verschillende geurmiddelen van de beste merken zoals Grand National, Sectolin en Excellent. Geurmiddelen neutraliseren de geur van je paard.
In het voorjaar, tijdens de zomermaanden en in het begin van het najaar kunnen geursprays een echte uitkomst bieden. Vooral wanneer je met je paard lekker het bos in gaat, tijdens het rijden in de bak of gewoon op het weiland. De Summer Care spray van Sectolin is erg handig voor het inspuiten van de body van je paard. Het is daarbij belangrijk dat je de spray rondom de ogen van je paard vermijd. Hiervoor kun je De Grand National Keep Off Roller gebruiken. Deze roller is erg handig voor de plekken waar je met sprays lastig bij kunt zoals op het hoofd. Hiervoor geldt echter ook dat de roller niet te dicht rondom de ogen en slijmvliezen aangebracht kan worden.

Geursprays voor paarden kopen

Shop bij Epplejeck de beste geursprays voor de laagste prijs. De Dazenweg Spray van Excellent is tot 6 uur werkzaam, afhankelijk van de inspanning en weersomstandigheden. De Dazenwegspray is voor zowel paard als ruiter te gebruiken tijdens bijvoorbeeld zomerse buitenritten of concoursren. Bestellen bij Epplejeck is zo gepiept. Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België).
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!