Wensenlijst Categorieën

Geurmiddelen

9 Artikelen

Geursprays voor paarden in de zomermaanden

Bij Epplejeck vind je verschillende geurmiddelen zoals sprays of rollers van de beste merken zoals Grand National, Sectolin en Excellent. Geurmiddelen neutraliseren de geur van je paard of pony, zelfs als je paard of pony erg zweet.
In het voorjaar, tijdens de zomermaanden en in het begin van het najaar kunnen geursprays een echte uitkomst bieden. Vooral wanneer je met je paard of pony lekker het bos in gaat, tijdens het rijden in de bak of gewoon op het weiland. Sprays zijn geschikt op de plekken waar je paard of pony het meeste zweet.
Het is daarbij belangrijk dat je de spray rondom de ogen van je paard vermijd. Hiervoor kun je De Grand National Keep Off Roller gebruiken. Deze roller is erg handig voor de plekken waar je met sprays lastig bij kunt. zoals op het hoofd. Hiervoor geldt echter ook dat de roller niet te dicht rondom de ogen en slijmvliezen aangebracht kan worden.

Vliegensprays voor paarden kopen

Ben je op zoek naar een goede vliegenspray voor je paard? Dan zit je hier goed. Shop bij Epplejeck de beste geursprays voor de laagste prijs. Ga bijvoorbeeld voor de bestseller uit ons assortiment. De Dazenweg Spray van Excellent is tot 6 uur werkzaam, afhankelijk van de inspanning en weersomstandigheden. De Dazenwegspray is voor zowel paard als ruiter te gebruiken tijdens bijvoorbeeld zomerse buitenritten of concoursren. Bestellen bij Epplejeck is zo gepiept. Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 49,-.