Gevoelige huid

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Shampoos voor de gevoelige vacht van je paard

Merk jij dat je paard een gevoelige huid heeft? Maar wil je hem wel een wassen? Gebruik dan de speciale shampoos voor de gevoelige huid. Voor je paard is het namelijk niet fijn om na elke wasbeurt met een normale shampoo een reactie te krijgen. Deze reactie kan zich uiten in bijvoorbeeld jeuk en bultjes. De merken die de speciale shampoos voor paarden met een gevoelige huid aanbieden zijn onder andere K9, Klambu en NAF.

Waarom een gevoelige huid shampoo?

Zoals hierboven ook al omschreven wordt, is deze shampoo speciaal ontwikkeld voor paarden met een gevoelige huid. Deze paarden kunnen een heftige reactie krijgen na een wasbeurt met een normale shampoo. De shampoos voor de gevoelige huid zijn een stuk milder dan de reguliere shampoos. Daarnaast beschermen de meeste gevoelige huid shampoos de huid van de paarden. Ook zorgen de shampoos ervoor dat de huid zich beter kan herstellen.

Verschillende soorten shampoos gevoelige huid

In het assortiment zijn veel verschillende soorten shampoos voor de gevoelige paarden huid te vinden. Als eerste is er keuze uit shampoos die je kun gebruiken met veel water of met weinig water. De shampoos waar je weinig water voor nodig hebt, zijn superhandig om mee te nemen op wedstrijd. Daarnaast zijn ze praktisch als je geen beschikking hebt over water. Daarnaast kan er gekozen wordt uit verschillende merken. Ook kan er een keuze gemaakt worden uit extra’s. Wil je bijvoorbeeld dat de shampoo koelend werkt, of meer hydrateert, of de huid beschermd of de vochtbalans optimaliseert.

Shampoos voor paarden met een gevoelige huid online kopen

Gevoelige huid shampoos bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!