Droogshampoos

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Droogshampoos voor paarden

De dag van de wedstrijd haal je je paard uit stal en ziet dat hij niet meer schoon is. De dag ervoor heb je hem van top tot teen gewassen, maar hij heeft in de mest liggen rollen. Wie kent dit probleem niet? Eigenlijk heb je geen tijd meer om hem te gaan wassen met shampoo en hem te laten drogen. Daarom hebben wij in ons assortiment droogshampoos. De zijn te gebruiken zonder water. De droogshampoos verwijderen niet alleen vuil, maar ook zweet. De merken die onder anderen de droogshampoos voor paarden aanbieden zijn Cowboy Magic en NAF.

Wanneer een paarden droogshampoo gebruiken?

Zoals hierboven geschreven kan een droogshampoo goed uitkomen als je geen tijd meer hebt om je paard helemaal te wassen. Het kan dan te lang duren voordat hij weer droog is. Maar er zijn nog meer situaties wanneer droogshampoos voor paarden handig van pas komen. Zo zijn ze ook handig om mee te nemen op wedstrijd. Het kan namelijk maar zo voorkomen dat je paard met een mestvlek van de trailer of vrachtwagen afkomt. Het is dan een heel gedoe om dat nog schoon te krijgen. Droogshampoo is dan de oplossing. Ook in de winter is de paarden droogshampoo ideaal. Het is dan vaak te koud om je paard helemaal te wassen. Voor droogshampoo heb je geen water nodig. Daarom uitermate geschikt om te gebruiken tijdens de kou.

Hoe gebruik je droogshampoo?

In het assortiment zijn verschillende soorten droogshampoo te vinden. Eén ding hebben ze wel gemeen. Je hebt er nauwelijks tot geen water voor nodig. De droogshampoo spray je op de plekken die je schoon wil maken. Vervolgens masseer je het product goed en grondig in. Dan veeg je het met een vochtige doek af en je paard is weer schoon. Makkelijker kan het niet.

Droogshampoos voor paarden online kopen 

Paarden droogshampoos bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!