Therapeutische zadeldekken

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zadeldekken met een therapeutische werking

Een zadeldek met therapy werking zorgt ervoor dat de bloedsomloop van je paard gestimuleerd wordt. Dit is zorgt er niet alleen voor dat de spieren beter afgevoerd worden. Tijdens een training komt er melkzuur in de spieren van je paard zitten. Door een betere bloedsomloop kan je paard zijn lichaam beter deze afvalstoffen afvoeren. Na een training zullen de spieren beter herstellen en zal je paard minder stijf zijn. In ons assortiment heb je therapeutische zadeldekken van het merk Bucas en WeatherBeeta.

Waarom een therapeutisch zadeldek?

Een zadeldek met therapeutische werking reflecteert de lichaamswarmte van je paard. Daardoor worden niet alleen de spieren sneller warm, maar verminderd ook de kans op een blessure. Deze therapeutische zadeldekken zijn vooral handig voor paarden die stijver, ouder zijn, moeite hebben met ontspannen of blessuregevoelig zijn. Door een zadeldekje te gebruiken met therapy werking zal je paard soepeler worden.

Therapeutische zadeldekken online bestellen

Zadeldekken met therapeutische werking bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!