Stalbandages

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stalbandages

Bandages hebben verschillende functies voor je paard. Ze bieden bescherming tijdens transport of het paardrijden. Maar kunnen ook bescherming en stevigheid bieden op stal. Bandages kunnen dus bijdragen aan het comfort van je paard. Het is wel belangrijk ze op de juiste manier te gebruiken.

Werking stalbandages

Sommige paarden krijgen op stal regelmatig last van dikke benen of vochtophopingen. Met stalbandages kun je tegendruk geven op het been waardoor vochtophopingen en dikke benen voorkomen kunnen worden. Je kunt je voorstellen dat het warm kan worden onder zo’n bandage. Daarom is het is wel belangrijk om regelmatig de temperatuur te controleren onder de bandages. Het is namelijk niet gunstig dat de pezen (te) warm worden. Je kunt natuurlijk ook het gebruik van de stalbandages afwisselen. Dit kun je doen door ze bijvoorbeeld alleen ‘s nachts om te doen.

Verschillende stalbandages

Epplejeck heeft van verschillende merken stalbandages is het assortiment. Equestrian Stockholm heeft bandages van uitstekende kwaliteit. Ze zijn stevig en zijn goed afsluitbaar met de stevige en brede klittenbandsluiting. Ook het populaire merk LeMieux heeft hoge kwaliteit stalbandages. Ze zijn ook zeer geschikt voor gebruik tijdens transport. Epplejeck heeft katoenen stalbandages, verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren. Door het ruime aanbod bij Epplejeck vind je altijd bandages die aan jouw wensen voldoen.

Stalbandages online kopen

Stalbandages voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!