Wedstrijd accessoires

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Handige accessoires voor op wedstrijd 

Ben jij op zoek naar accessoires voor op concours? Dan ben je bij Epplejeck aan het juiste adres. In ons assortiment vind je documentenmappen, kalkoenen, de super handige Quick Knot manenclip en diverse reserve knopen voor bijvoorbeeld op je wedstrijdjasje.

Bewaar al jouw belangrijke documenten in een documentmap

Liggen de papieren altijd overal? Dan is een documentmap echt iets voor jou. Bewaar het paspoort, proevenboekje en alle andere papieren op één plek. Doordat de opbergmap voor paardenpapieren is afgesloten, worden alle belangrijke documenten goed beschermd.

Kalkoenen tijdens outdoorwedstrijden

Een kalkoenenset, verschillende kalkoenen en een hoeftap krukje vind je in tussen de wedstrijdaccessoires bij Epplejeck. Kies uit kalkoenen met wideapunt, recht of een gewone punt. Wil je de propgraten tussendoor schoonhouden? Gebruik dan de hoefstobjes van Epplejeck. Door deze erin te draaien houd je de kalkoengaten schoon en kun je bij volgende gebruik de proppen er zonder problemen weer indraaien.
Wil je liever geen proppen draaien wanneer je al op het concoursterrein staat? Dankzij de beschermschoen voor proppen kun jij deze er thuis alvast indraaien. De beschermhoes Studshu voor kalkoenen is een beschermende hoes die past over de normale kalkoenen. De Studshu is makkelijk aan te brengen om de hoef waardoor deze recht en evenwichtig op een harde ondergrond staat

Quick Knot Manenclips

Sta jij altijd te prutsen met naald en draad? Met behulp van de Quick Knot Manenclips maak je nu supersnel de perfecte roosjes in de manen van je paard zonder gebruik van naald en draad. De knotjes zien eruit alsof ze bevestigd zijn met naald en draad. De Quick Knot manenclips zijn buigbare pinnen die de knot perfect op zijn plek houdt. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk onze instructievideo hier.

Wedstrijd accessoires online bestellen

Kalkoenen, losse knopen voor je rijjasje, een documentmap en alle andere denkbare wedstrijd accessoires vind je bij Epplejeck. Bestel online en betaal achteraf. Boven 49,- (Nederland) of 99,- (België) wordt de bestelling gratis verzonden. Zijn de wedstrijd accessoires toch niet naar wens? Je kunt deze dan binnen 30 dagen terug brengen. Ruilen of retourneren is bij ons geen probleem. Je kunt ook altijd langskomen in één van onze 12 filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!