Overige ondersteuning

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Botten en gewrichten van je paard ondersteunen

De botten en gewrichten van paarden die ouder worden of regulier/ intensief werken, kunnen vaak ondersteuning gebruiken. In het assortiment vind je supplementen voor de botten en gewrichten van merken zoals NAF, PharmaHorse, en ons eigen huismerk Epplejeck.

Verschillende supplementen voor botten en gewrichten van paarden

Alle supplementen hebben 1 ding gemeen, het soepel houden van de gewrichten en het kraakbeen ondersteunen. Waar het ene supplement zich richt op een goede ontwikkeling van het beenderstelstel van het veulen. Zal het andere supplement zich richten op het ondersteunen van gezonde en flexibele gewrichten. Door de gewrichtsvloeistof wordt de kraakbeen laag beschermt. Dit is vooral belangrijk voor paarden met een sportcarrière.

Ook voor ouder wordende paarden zijn er supplementen om de botten en gewrichten beter soepel te houden. Daardoor kunnen ze op een prettige manier nog licht werk verrichten of gewoon genieten van hun oude dag.

Overige botten en gewricht supplementen online bestellen

Supplementen om de botten en gewrichten van je paard te ondersteunen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!