Duurzame producten

154 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 5

Duurzame producten

Om de wereld een stukje groener te maken verkopen wij bij Epplejeck duurzame producten. De producten zijn geselecteerd of ze natuurlijk, e-nummer en chemie vrij zijn. Een deel van deze producten zijn duurzaam en/ of ecologisch geproduceerd.

Deken Horseware Amigo Ameco 12 Plus Turnout

Voor een deken zijn er maar liefst 218 plastic gerecyclede gebruikt. De buitenstof is gemaakt van duurzaam polyester en de binnenvoering gemaakt van Fiberfil isolatie. Dat is een eco-vriendelijke voering wat zeer ademend is. Hierdoor is de deken niet alleen duurzaam maar ook eco-vriendelijk.

Pavo Healthy Treats

Deze snoepjes zijn niet alleen gezond maar ook superlekker. Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder granen en kunstmatige e-nummers en met een laag suiker en- zetmeelgehalte. Daardoor zijn deze snoepjes ook zeer geschikt voor paarden met overgewicht en stofwisselingsproblemen. Verkrijgbaar in de smaken wortel, rode biet, brandnetel en lijnzaad.

Jas Ariat Agile

De jas ziet er niet alleen mooi uit maar er is ook gebruik gemaakt van EcoDry technologie. Met de EcoDry technologie wordt een jas wind- en waterdicht gemaakt zonder dat daar schadelijke chemicaliën van pas komen. Hierdoor is de jas chemie-vrij en dus ecologisch gemaakt.

VITALstyle OerBalans

Ondersteunt het immuunsysteem, de stofwisseling en de spijsvertering van je paard op een natuurlijke manier. Het supplement bevat belangrijke vitaminen, mineralen en kruiden die vaak ontbreken in ander rantsoenen. Voor elk paard geschikt omdat het laag in suiker en zetmeel is en is vrij van GMO.

K9 Shampoos

Alle verzorgingsproducten van K9 zijn duurzaam geproduceerd en worden alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De producten zijn daardoor goed voor het paard, de ruiter en het milieu. Daarnaast is het goedgekeurd door de FEI en zijn alle producten dopingvrij.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!