Super Sinterklaas cadeautips

Bekijk alle Sinterklaas cadeautips »

Sinterklaas cadeautips

219 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 7

Paarden Sint cadeaus

Ojee, je hebt lootjes getrokken en moet gaan shoppen voor een paardenliefhebber. Gelukkig heeft Epplejeck genoeg leuke cadeaus in iedere prijsklasse. Je vindt bij ons musthaves onder de 20 euro, maar ook sweet wannahaves die daar net even boven komen.
Inspiratie voor Sintcadeaus voor paardenliefhebbers doe je hier op.

Is jouw bestie druk bezig met het trainen van haar viervoeter? Dan is het boek 'DressagePro Inspiratieboek'zeker een aanrader. Voor 29,95 krijgt je vriendin niet alleen inzicht in haar trainingen, maar het boek zit ook vol met allemaal tips. Raakt ze altijd haar spullen kwijt op stal? Met de opbergzak van Horsegearvoor 19,95 raakt ze niks meer kwijt, ideaal!

Heb jij er eentje of meerdere rond galopperen thuis? Een fanatiek ruitertje dat maar geen genoeg kan krijgen van paardrijden en alles wat met paarden te maken heeft? Laat hem of haar ons aanbod speelgoed dan maar niet zien! Ontdek hier al het paardenspeelgoed voor jongens en meisjes. Zo kun je kiezen uit verschillende puzzels, knutselpakketten, unicorn knuffels, strijkkralen en leuke spelletjes. Dit zijn allemaal gave cadeaus onder de 20 euro. Of wat dacht je van leuke en goedkope schoolspullen met paarden erop? Denk hierbij aan spullen zoals een rugzak met paarden, etui, pennen, lunchbox, of schrift met paarden.


Heb je het lootje getrokken van een paardenman maar nog geen idee wat je voor hem in de zak van Sinterklaas stopt? Dan zit je hier goed! In onze Sinterklaascadeaushop mis je geen enkele potentiële favoriet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het boek van Dr. Pol?  Voor 12,50 kan hij alle beestachtige verhalen van de wereldberoemde dierenarts Jan Pol meebeleven. Bekijk anders onze volledige boeken assortiment.

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!