Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Kleuren

Collectie

Prijzen

×
  • van 4

Sinterklaas cadeautips

83 Artikelen
  • van 4

De leukste Sinterklaas cadeaus voor paardenmensen

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.

Paarden Sint cadeaus voor dames onder de 20 euro

Yes, je hebt je bestie getrokken en haar Sinterklaaslootje in handen! Super leuk, maar wat ga jij voor deze paardengek in Sinterklaascadeaupapier omhullen? Want zoals iedereen weet, is paardrijden niet voor de poes. Maar no worries, wij hebben de leukste Sinterklaascadeaus voor paardenmensen in één overzicht gestopt. Hier vind je musthaves onder de 20 euro, maar ook sweet wannahaves die daar net even boven komen.
Inspiratie voor Sintcadeaus voor paardrijdames doe je hier op. Is jouw bestie een boerin op stal maar een prinses in de keuken? Dan is het boek 'Taart voor het paard' zeker een aanrader. Voor 19,95 heb je 45 verrassende recepten voor paarden en pony's. Of is haar telefoon bijna vergroeid met haar arm en is het een wonder dat het scherm nog niet in 100 gruzelementen ligt? De telefoonriem Eskadron Fanatics van 12,95 is dan niet alleen superleuk, maar ook nog eens superhandig!  

Paarden Sintcadeaus voor kinderen onder de 20 euro

Heb jij er eentje of meerdere rond galopperen thuis? Een fanatiek ruitertje dat maar geen genoeg kan krijgen van paardrijden en alles wat met paarden te maken heeft? Laat hem of haar ons aanbod speelgoed dan maar niet zien! Ontdek hier al het paardenspeelgoed voor jongens en meisjes. Zo kun je kiezen uit verschillende puzzels, knutselpakketten, unicorn knuffels, strijkkralen en leuke spelletjes. Dit zijn allemaal gave cadeaus onder de 20 euro. Of wat dacht je van leuke en goedkope schoolspullen met paarden erop? Denk hierbij aan spullen zoals een rugzak met paarden, etui, pennen, lunchbox, of schrift met paarden.
Shop ook hier een stokpaard met geluid. Het stokpaard maakt een galoppeergeluid wanneer je in het oor knijpt.

Paarden Sintcadeaus voor mannen onder de 20 euro

Heb je het lootje getrokken van een paardenman maar nog geen idee wat je voor hem in de zak van Sinterklaas stopt? Dan zit je hier goed! In onze Sinterklaascadeaushop mis je geen enkele potentiele favoriet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het boek van Dr. Pol?  Voor 12,50 kan hij alle beestachtige verhalen van de wereldberoemde dierenarts Jan Pol meebeleven. Bekijk anders onze volledige boeken assortiment.