Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Prijzen

×
  • van 6

Speelgoed

127 Artikelen
  • van 6

Speelgoed

Bij Epplejeck vind je eindeloos veel paardenspeelgoed voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden. Van leuke spelletjes, paardenpoppen, dagboeken tot puzzels. De razendpopulaire unicorn is ook bij Epplejeck in overvloed. Zo vind je hier unicorn tuimelaars, knuffels, stickers, tattoages, speelpoppen en spelletjes.

Baby speelgoed met paarden

Heeft iemand binnen je paarden familie/vriendenkring een baby gekregen? Bij Epplejeck vind je superleuke baby cadeautjes die absoluut in de smaak zullen vallen. Denk bijvoorbeeld aan een schattige eenhoorn tuimelaar, knisperdoekje of knuffeldoek. Daarnaast vind je in onze collectie superleuke paardenknuffels die de babykamer nóg meer opleukt. 

Paardenspeelgoed vanaf 4 jaar

Ben je opzoek naar leuk speelgoed voor paardenmeisjes en paardenjongens vanaf een leeftijd van ongeveer 4 jaar? Met meer dan 100 artikelen vind jij ongetwijfeld een geschikt cadeau. Denk hierbij aan speelgoed paardjes, strijkkralen, knutselpakketten en paardenspelletjes. Bekijk ook eens de Jumpy horse. De super populaire skippybal in de vorm van een paardje is absoluut favoriet onder de 4-jarigen. 

Paardenspeelgoed vanaf 6 jaar en ouder

6 jaar en al helemaal weg van paarden? Dan hebben wij gegarandeerd het perfecte cadeau in ons assortiment zitten. Wat dacht je van een gieten en schilderen set. Giet je eigen paard en beschilder hem geheel naar wens. Of een leuke rugtas, pennenetui, dagboekje, drinkfles of potlodenset?