Overig

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zadelkamer benodigdheden

Sommige spullen zijn onmisbaar in de zadelkamer. Het zijn van die handige items die altijd van pas komen. Bij Epplejeck is eigenlijk als te verkrijgen. Kijk daarom eens in het assortiment van zadelkamer benodigdheden. Hier staan onmisbare producten die jouw paardenleven nog beter maken.

Wassen

Voor het schoonmaken van de beenbescherming van jouw paard kun je ze prima in de wasmachine doen. Maar het is wel handig om hier een speciale waszak voor te gebruiken. Kentucky en LeMieux hebben waszakken. Deze waszakken beschermen jouw wasmachine tegen vuil, haren en gespen. Daarnaast beperkt het de slijtage van de spullen die je wast.

Opbergen

Bandages zijn altijd moeilijk om mee te nemen, vaak krijg je ze niet netjes terug in de verpakking. Daarom is er de bandagetas van LeMieux. Hier past een volledige set bandages in met onderlappen. De tas is makkelijk voor op stal. Maar ook ideaal om mee te nemen op concours. Harry’s horse, QHP en Horsegear hebben een ideale opbergzak voor al jouw spullen. Deze tas hang je op in je zadelkamer of trailer. Hier kun je borstels, schoenen, snoepjes, van alles in kwijt.

Meten is weten

Er is een handig meetlint te verkrijgen waarmee je het gewicht van je paard kunt meten. Hierdoor kun je het hele jaar het gewicht van je paard makkelijk in de gaten houden. Op basis hiervan kun je weer makkelijk de juiste hoeveelheid voer, wormkuur of medicijnen bepalen. De stokmaat is natuurlijk moeilijk te meten met een meetlint. Hiervoor is een speciale maatstok van aluminium.

Benodigdheden voor je zadelkamer online kopen

Paardenspullen voor de zadelkamer bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!