Anti bijt

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Antibijt producten voor bijtende paarden

Sommige paarden bijten of happen graag in bijvoorbeeld staldeuren of dekens. Naast dat het niet goed is voor je paard, is het natuurlijk ook niet fijn voor je spullen. Om het bijten tegen te gaan heeft Epplejeck verschillende anti bijt producten in het assortiment. Met merken zoals Cribox en Sectolin, zit het juiste product er gegarandeerd tussen.

Verschillende soorten antibijt middelen

Of je nu opzoek bent naar een anti bijt spray of pasta, bij Epplejeck ben je aan het juiste adres. Het is aan te raden om de spray te gebruiken om de staart of deken te beschermen tegen een bijtend paard. Is je paard geneigd om in de houten staldeur te bijten? Dan is het aan te raden om een pasta te gebruiken. De pasta is eenvoudig op de staldeur te smeren. Antibijt producten zijn niet schadelijk voor je paard.

Paarden antibijt producten online bestellen

Producten tegen bijtende paarden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!