Wensenlijst Categorieën

Frontriemen

23 Artikelen

Losse frontriem voor hoofdstel kopen

Frontriemen zijn superleuk en ideaal om een compleet nieuwe draai aan je hoofdstel te geven. Van wave frontriemen tot rechte modellen, van hartjes tot roosjes en van parels tot strass, we've got it all! Of je nu gaat voor een chique, lak frontriem, vppr eentje met zoveel mogelijk bling bling of voor een hip kleurtje, bij ons vind je gegarandeerd de frontriem die de look van jouw en je paard he-le-maal afmaakt! Naast het uitgebreide aanbod aan eigen merk frontriemen vind je ook frontriemen van bekende merken zoals Harry’s Horse en HB.

Er zijn verschillende maten in frontriemen. De maat van een frontriem is aangegeven in centimeters en vallen onder bepaalde maatcategorieën. Van groot naar klein; full, cob, pony en shetlander. Hoe weet je welke maat frontriem je nodig hebt? Bij een full hoofdstel hoort vaak een full frontriem, bij een cob hoofdstel een cob frontriem etc. Wanneer je de maat niet weet, kun je deze het beste bepalen door het voorhoofd van je paard op te meten. Meet het stuk waar de frontriem komt te liggen en vergelijk deze met de maten van de frontriemen. 

Goedkope frontriemen voor je hoofdstel shop je bij Epplejeck en vind je al vanaf 9,95. Met meer dan 25 verschillende modellen in nog meer verschillende kleuren slaag je gegarandeerd bij Epplejeck. Wil je de bestelling eerst ontvangen en daarna betalen? Kies dan tijdens het bestelproces voor de optie AfterPay. Zo hoef je de bestelling pas te betalen nadat je deze in huis hebt ontvangen. Benieuwd wat wij nog meer aanbieden? Browse dan verder op onze website of kom dan langs in één van onze filialen.