Psychologie

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Boeken over de psychologie van paarden

Hoe denken paarden? Kunnen paarden liegen of je voor de gek houden? En wat voor signalen geeft een paard precies af? Deze informatie kan je allemaal vinden in de psychologie boeken in ons assortiment.

Waarom paarden psychologie boeken?

Iedereen leert nog elke dag. Zo is het goed om je kennis te verbreden. Zeker op gebied van paarden als je vaak met paarden in contact bent. Het is handig om te weten hoe een paard denkt. Als je dit weet, kan je hier ook beter op in spelen. Net zoals de signalen die een paard afgeeft. Wat de signalen precies betekenen is praktisch om te weten in de paardenwereld. Hierdoor begrijp je je paard beter en wordt jullie communicatie ook versterkt.

Verschillende soorten paardenboeken

In elk boek is weer andere informatie te vinden. Zo zijn er boeken die dieper in gaan op de signalen die een paard afgeeft. Er wordt verteld over hoe je het beste met de signalen om kan gaan en wat ze precies betekenen. Daarnaast zijn er ook boeken geschreven door paardenfluisteraars. In deze boeken wordt er meer uitgelegd over de communicatie tussen ruiter en paard. Ook zijn er boeken te vinden die vertellen over de bewegingen van een paard. Deze boeken leren je meer over de correcte bewegingen van het paard. Als laatste zijn er nog boeken te vinden over het gedrag van het paard. In dit psychologie boek staat veel informatie over de communicatie met je paard. Daarnaast wordt er meer verteld over het oplossen van uitdagend gedrag van paarden.

Psychologie paardenboeken online kopen

Boeken over psychologie bij paarden bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!