Leerreiniger

20 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Houd je hoofdstel schoon met leerreiniger

Doordat je vaak een hoofdstel gebruikt kan er stof en vuil ophopen. Als je hier niks aan doet komen er krassen op je hoofdstel. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je hoofdstellen goed schoon te houden. Een eenvoudige manier van je hoofstel schoon te maken is het gebruik van hoofdstel leerreiniger. Hiermee haal je snel alle stof en vuil van hoofdstellen af. In het assortiment kom je leerreiniger tegen van bijvoorbeeld: Bama, Effax en NAF.

Verschillende soorten leerreiniger

De snelste manier om je hoofdstel schoon te maken met leerreiniger is in de vorm van een spray. Het enige wat je hoeft te doen is je hoofdstel in te sprayen en ervoor heen te gaan met een droge doek.

Daarnaast heb je ook nog leerreiniger in de vorm van zeep. Maak een sopje aan met de zeep en zorg ervoor dat het goed schuimt. Daarna gelijkmatig verdelen en inwrijven. Tot slot verwijder je het weer met en schone en droge doek of spons.

Leerreiniger online bestellen

Leerreiniger voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!