Was accessoires

11 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Was accessoires voor paarden

Tijdens het wassen en het poetsen van je paard kan je soms wel wat extra hulp gebruiken. Naast een fijne shampoo en andere schoonmaak producten zijn er nog meer handige tools die je kan gebruiken. Dezen maken het je makkelijker om je paard goed schoon te krijgen. In ons assortiment zijn verschillende accessoires voor het wassen van je paard te vinden. Onder andere Harry’s Horse en ons eigen huismerk Epplejeck bieden deze producten aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, roze en paars.

Waarom was accessoires gebruiken?

Zoals hierboven ook al kort beschreven is, zorgen de was accessoires ervoor dat jij je paard onder anderen beter schoon kan maken. Daarnaast kunnen sommige producten gebruikt worden als je geen beschikking hebt tot stromend water. Met een natte spons kan je je paard na het rijden schoonmaken. Als je een emmer met een sopje hebt, kan je met een spons je paard wassen zonder stromend water.

Verschillende soorten was accessoires

In ons assortiment zijn verschillende was accessoires te vinden. Als eerste zijn er sponzen te vinden. Een spons is altijd handig om op stal te hebben. Je kan je paard hier goed mee schoon maken. Ook op plekken waar hij het niet fijn vindt om afgespoten te worden, zoals op zijn hoofd. Daarnaast zijn er zweetmessen te vinden. De zweetmessen worden in verschillende materialen aangeboden. Er zijn zweetmessen van rubber, plastic en metaal te vinden. Een zweetmes kan je na het wassen van je paard gebruiken om het overtollige water uit zijn vacht te krijgen. De metalen varianten komen ook in het voorjaar goed van pas. Deze zweetmessen kunnen gebruikt worden om de losse haren uit de vacht van je paard te halen.

Was accessoires paarden online kopen

Was accessoires voor op stal bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!