Chambon

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Chambon

De chambon is aan te raden wanneer je het paard gaat africhten of als het paard een verkeerde houding aanneemt. Dit hulpteugel geeft druk op de nek zodat het paard zijn hoofd naar beneden gaat doen. Hierdoor gaat je paard voorwaarts en ontspannen lopen. Het rug gebruik wordt dan beter en de achterhand zal beter gebruikt worden. Als ruiter verlies je niet de controle aangezien je paard zijn hoofd niet meer te hoog kan optillen.

Over de chambon

De chambon bestaat uit twee riemen die aan de bitringen vastgemaakt worden, vervolgens lopen deze riemen via een ring ter hoogte van de frontriem naar de singel. Deze hulpteugel kan gebruikt worden tijdens het longeren en tijdens het rijden. Wanneer je paard zijn hoofd optilt komt er druk op de mondhoeken en zal hij het hoofd weer naar beneden brengen. Gemaakt van goede kwaliteit leer, zodat de chambon comfortabel aanvoelt voor je paard.

Chambon online bestellen

Chambon bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!