Halsverlenger

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Halsverlengers voor tijdens het longeren

Een halsverlenger is een hulpteugel die ervoor zorgt dat een paard zijn hoofd naar beneden houdt. Het fijne aan deze hulpteugel is dat je hem zowel tijdens het rijden en longeren kan gebruiken. De halsverlenger is ideaal voor paarden die te kort in de hals lopen of tegen de hand van de ruiter zijn.

Daarnaast is het zeer geschikt om deze hulpteugel voor jonge paarden te gebruiken. Tijdens het rijden of longeren stimuleer je het paard om de hals- en rugspieren op een juiste manier te gebruiken. In het assortiment vind je halsverlengers van ons eigen huismerk Epplejeck.

De werking van de halsverlenger

Het elastiek loopt van achter de oren door de bitringen heen en kan op verschillende plaatsen worden bevestigd voor verschillende inwerkingen. Hierdoor wordt de houding van het hoofd/ hals op een vriendelijke manier gecorrigeerd. De halsverlenger is eenvoudig te bevestigen en in lengte verstelbaar.

Halsverlengers online bestellen

Halsverlenger bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!