Siliconen zitvlak

262 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 8

Dames rijbroek met siliconen zitvlak

Tijdens het rijden net iets meer grip hebben in je zadel zonder dat je het gevoel hebt dat je vastgeplakt zit? Wij hebben de oplossing. Paardrijbroeken zijn in veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het is soms lastig om de juiste soort rijbroek te vinden. De rijbroeken met alleen siliconen bij de knie zijn superhandig als je wat meer grip wil. De paardrijbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende merken, zoals Ariat, Kingsland en La Valencio. Daarnaast hebben de broeken mooie kleuren, zoals blauw, rood, paard en zelfs denim.

Waarom een dames rijbroek met siliconen zitvlak?

Siliconen op je paardrijbroek zorgen voor veel grip in je zadel. Hierdoor blijf je steviger zitten en schuif je minder in het zadel. Er wordt als het waren meer stabiliteit gecreëerd. De siliconen bewegen wel mee, dus de broek zit super comfortabel. De siliconen bewegen ook mee met de stretch van je paardrijbroek. Dit bevordert ook weer het comfort van de rijbroek. Deze paardrijbroeken kunnen in alle disciplines gedragen worden. Ze zijn er ook in het wit verkrijgbaar voor op wedstrijd.

Verschillende plekken siliconenzitvlak

Er kan gekozen worden uit verschillende plekken waar de siliconen zich bevinden. Zo is er de optie Full Grip. Hierbij bevinden de siliconen zich over het gehele zitvlak van de paardrijbroek. Dit houdt in dat de siliconen zich op de binnenkant van je benen en op je billen bevinden. Bij deze optie heb je de meeste grip in je zadel.

Dames rijbroeken met siliconen zitvlak online kopen

Rijbroeken met siliconen zitvlak bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!