Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Collectie

Prijzen

×
  • van 11

Halsters & touwen

250 Artikelen
  • van 11

Halsters & touwen

Veel verschillende kleurtjes, hippe printjes, glitters, bont en leer. Deze woorden geven een perfecte omschrijving van ons assortiment aan halsters! Zo is er voor ieder wat wils!

Halsters

Een halster is onmisbaar als je omgaat met paarden of pony’s. Je gebruikt een halster (met touw) om je paard te leiden en mee vast te zetten. Gelukkig vind je bij Epplejeck een ruim aanbod aan halsters! Ook voor een touwhalster ben je bij Epplejeck aan het juiste adres. Touwhalsters zijn geschikt om bitloos mee te rijden of grondwerk, zoals vrijheidsdressuur, mee te doen.

Halstertouwen

Absoluut onmisbaar bij een halster is het halstertouw. Met ons brede aanbod, waar ook veel kleurtjes en hippe printjes in te vinden zijn, is er altijd wel een halstertouw wat perfect matcht bij jouw halster!

Graasmaskers

Een graasmasker voorkomt dat je paard of pony teveel gras binnen krijgt. Graasmaskers zijn een echte musthave voor paarden en pony’s met chronische hoefbevangenheid, isulineresistentie en (neiging tot) overgewicht. Sobere rassen, zoals Fjorden, Haflingers, Tinkers en Shetlanders, zijn hier gevoeliger voor dan warmbloed paarden en pony’s.

Accessoires

In ons assortiment aan halstertouwen vind je ook losse musketon- en paniekhaken. Ook vind je diverse trailerlijnen, om je paard of pony mee vast te zetten in de trailer.


It’s always shop o’clock somewhere!

Halsters & touwen voor je paard of pony bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze 11 filialen of bestel online en betaal achteraf binnen 14 dagen met Afterpay. Ruilen & retourneren kan binnen 14 dagen. Happy shopping!