Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Collectie

Prijzen

×
  • van 15

Halsters & touwen

356 Artikelen
  • van 15

Halsters en touwen online kopen

Veel verschillende kleurtjes, hippe printjes, glitters, bont en leer. Deze woorden geven een perfecte omschrijving van ons assortiment aan halsters. Een halster is onmisbaar als je omgaat met paarden of pony’s. Je gebruikt een halster (met touw) om je paard te leiden en mee vast te zetten. Gelukkig vind je bij Epplejeck een ruim aanbod aan halsters

Ook voor een touwhalster ben je bij Epplejeck aan het juiste adres. Touwhalsters zijn geschikt om bitloos mee te rijden of grondwerk, zoals vrijheidsdressuur, mee te doen. Met ons brede aanbod, waar ook veel kleurtjes en hippe printjes in te vinden zijn, is er altijd wel een halstertouw wat perfect matcht bij jouw halster! In ons assortiment aan halstertouwen vind je ook losse musketon- en paniekhaken. Ook vind je diverse trailerlijnen, om je paard mee vast te zetten in de trailer. 

Graasmaskers online kopen

Verder vind je bij Epplejeck ook graasmaskers voor je paard. Een graasmasker voorkomt dat je paard of pony teveel gras binnen krijgt. Graasmaskers zijn een echte musthave voor paarden en pony’s met chronische hoefbevangenheid, insulineresistentie en (neiging tot) overgewicht. Sobere rassen, zoals Fjorden, Haflingers, Tinkers en Shetlanders, zijn hier gevoeliger voor dan warmbloed paarden.

Bestel deze hippe halsters en halstertouwen gemakkelijk en eenvoudig online bij Epplejeck. Bij Epplejeck kun je eerst passen en daarna betalen. Kies tijdens het bestelproces voor de optie AfterPay. Je online bestelling wordt vanaf 49,- gratis en supersnel verzonden. Of kom gezellig shoppen in één van onze filialen.