Halsters & touwen Imperial Riding

16 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Halsters en touwen online kopen

Waan je bij Epplejeck in een halsterwereld van trendy kleurtjes, hippe printjes, glitters, bont en leer. Gebruikt één van deze toffe musthaves om je paard te leiden en mee vast te zetten. In ons ruime aanbod vind jij gegarandeerd het halster waarmee jouw paard de blits maakt in de wei. Met ons brede aanbod, waar ook veel kleurtjes en hippe printjes in te vinden zijn, is er altijd wel een halstertouw dat perfect matcht bij jouw halster! In ons assortiment halstertouwen vind je ook losse musketon- en paniekhaken. Ook vind je diverse trailerlijnen, om je paard mee vast te zetten in de trailer. Daarnaast ben je voor een touwhalster bij Epplejeck ook aan het juiste adres. Touwhalsters zijn geschikt voor grondwerk of om bijvoorbeeld bitloos mee te rijden. 

Graasmaskers online kopen

Verder vind je bij Epplejeck ook graasmaskers voor je paard. Een graasmasker voorkomt dat je paard of pony teveel gras binnen krijgt. Graasmaskers zijn een echte musthave voor paarden en pony’s met chronische hoefbevangenheid, insulineresistentie en (neiging tot) overgewicht. Sobere rassen, zoals Fjorden, Haflingers, Tinkers en Shetlanders, zijn hier gevoeliger voor dan warmbloed paarden.

Bestel deze hippe halsters en halstertouwen gemakkelijk en eenvoudig online bij Epplejeck. Bij Epplejeck kun je eerst passen en daarna betalen. Kies tijdens het bestelproces voor de optie AfterPay. Je online bestelling wordt vanaf 49,- in Nederland én België supersnel verzonden. Of kom gezellig shoppen in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!