Transportbeschermers

15 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Transportbeschermers voor paarden

Bij Epplejeck vind je verschillende transportbeschermers voor paarden. Transportbeschermers zijn beenbeschermers voor op de trailer en zijn verkrijgbaar in verschillende, leuke kleuren. Transportbeschermers mogen niet ontbreken tijdens transport. Ze beschermen de voorbenen van je paard van hoef tot knie en de achterbenen van hoef tot hak. Transportbeschermers zijn makkelijk om te doen dankzij de klittenband sluiting. De voering heeft een schokdempende werking. De buitenkant is gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor zijn de benen van je paard beschermd tegen botsingen van de benen tijdens de rit op de trailer. Zo worden beschadigingen aan de benen van je paard voorkomen. Deze beschermers voor op de trailer bieden veel bewegingsvrijheid en zijn vaak machinewasbaar. Transportbeschermers voor paardenzijn niet bedoeld om mee te rijden onder het zadel. Bij Epplejeck vind je transportbeschermers van eigen merk, maar ook Bucas transportbeschermers kun je hier bestellen.

Waarom een staartbeschermer voor je paard?

Een staartbeschermer beschermt de staart van je paard tijdens transport. Daarbij houdt een staartbeschermer de staart schoon. Is de staart van je paard regelmatig beschadigd na een ritje op de trailer? Veel paarden gebruiken de achterste stang in de trailer als schuurpaal tijdens transport. Heeft je paard jeuk aan zijn staart en gaat hij schuren? Het kan zijn dat er losse haartjes vanuit de vacht in de staart gekomen zijn en zijn gaan irriteren. Ook is het mogelijk dat er opgedroogd shampoo in de staart zit wat niet goed is uitgespoeld. Schuren tijdens transport kan echter ook een teken van verveling of stress zijn.

Hulp bij trailer inladen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inladen van je paard op de trailer? Dan is de trailer oplaadhulp van QHP een absolute must. Deze soort longeerlijn voor het inladen op de trailer plaats je over de rug en achter de billen van je paard langs. Door middel van lichte druk op de lijn begeleid je op een rustige manier je paard de trailer in. De trailerhulp is gemaakt van zacht materiaal, vergelijkbaar met een longeerlijn. Je paard alleen op de trailer inladen maar wil hij er niet altijd op? Dan kun je met deze trailerhulp je paard net dat laatste zetje geven. Ook voor paarden die lastig te laden zijn, kan de trailerhulp een veilige manier zijn om je paard toch op de trailer te krijgen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!