Onderlegtrens

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Onderlegtrens voor een stang en trens hoofdstel

Het verschil tussen een onderlegtrens en gewone trens is dat de onderlegtrens dunner is. Dat komt omdat je de onderlegtrens onder de dressuurstang legt. Het is aan te raden om bij overgang naar stang en trens, een onderlegtrens te kiezen die het meest lijkt op je gewone trens.

Verschillende soorten onderlegtrens bitten

Of je nu opzoek bent naar een enkel of dubbel gebroken onderlegtrens, je vindt het bij Epplejeck. Met merken zoals HS Sprenger, Myler en Trust, zit de perfecte onderlegtrens voor je paard erbij.

Voor paarden met een gevoelige mond zijn er speciale onderlegtrens die meer ruimte bieden voor de tong. Daarnaast hebben ze een zijdelingse inwerking op de mond van het paard. Heeft je paard moeite met het bit accepteren? Bitten met unieke materiaalmix dat het kauwproces stimuleert, is de perfecte oplossing. Deze bitten hebben ook een stress verminderd effect.

Onderlegtrens online bestellen

Onderlegtrens voor je stang en trens hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!