Zachte borstels

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zachte borstels voor je paard

Stof, zand en ander vuil. Met de zachte borstel maak jij je paard weer schoon. Vooral op donkere paarden zie je stof altijd goed liggen. Met de zachte borstel maak je jouw paard weer schoon. En daarnaast zorgen ze ook nog voor een glanzend paard. Een zachte paardenborstel voelt voor jouw paard ook fijn. Ze genieten van de poetsbeurt en jij hebt weer een aantoonbaar paard.

Verschillende zachte borstels

Er zijn binnen de zachte borstels verschillende soorten. Zo kun je kiezen uit een borstel met of zonder handvat. Dit kan handig zijn voor het vasthouden van de borstel. De formaten zijn ook verschillend. Zo heeft Oster een anatomisch gevormde borstel van kunststof met goede grip. Deze borstel ligt fijn in je hand. Daarnaast is deze borstel gemaakt van korte natuurlijke varkensharen. Er zijn kleine borstels, maar ook grotere borstels. Naast de normale zachte borstel kun je ook kiezen voor een borstel met super zacht geitenhaar. Zoals de zachte borstels van Harry’s Horse. Deze borstels zorgen voor extra glans. En zijn uitermate geschikt voor het hoofd van jouw paard.

Zachte paardenborstel online kopen

Een zachte borstel voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!