Vitamine E

8 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Vitamine E supplementen voor je paard

Vaak wordt er extra vitamine E gegeven aan sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden. Zulke paarden hebben namelijk een grotere behoefte aan vitamine E. in het assortiment vind je vitamine E van merken zoals NAF, PharmaHorse, Sectolin en ons eigen huismerk Epplejeck.

Waarom vitamine E geven aan je paard

Vitamine E en selenium zijn belangrijke antioxidanten die helpen bij de afvoer van afvalstoffen, zoals melkzuur. Afvalstoffen komen bijvoorbeeld vrij bij inspanning en die stijve en stramme spieren kunnen veroorzaken. Daarnaast ondersteunt het de vruchtbaarheid van paarden.

In het assortiment van Epplejeck vind je supplementen met vitamine E en Selenium of alleen vitamine E. Dit is handig voor paarden die alleen een te kort hebben aan vitamine E. Het is belangrijk om goed te kijken naar de behoefte van je paard. Voer niet meer dan de voorgeschreven dosering. Een teveel aan vitamine E en selenium kan schadelijke gevolgen hebben.

Vitamine E supplementen online bestellen

Supplementen met vitamine E voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!