Sponzen & Shampoo borstels

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Sponzen en shampoo borstels voor paarden

Als je op wedstrijd gaat of een fotoshoot hebt wil je natuurlijk wel dat je paard helemaal schoon is. Om je paard goed schoon te maken, kan je hem gaan wassen. Om al het stof en viezigheid uit de vacht te halen kan je met een spons de shampoo in de vacht masseren. Een voordeel hiervan is dat je paard de massage ook nog eens lekker vindt. In het assortiment vind je sponzen en shampoo borstels van bijvoorbeeld ons eigen huismerk Epplejeck.

Shampoo borstel en verschillende sponzen

Of je nu opzoek bent naar een simpele spons of eentje in de vorm van een paard, bij Epplejeck ben je aan het juiste adres. Daarnaast heb je een superhandige shampooborstel om je paard mee te wassen. Vul het handvat met water en shampoo en vervolgens kan je eenvoudig je paard wassen. Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

Sponzen en shampoo borstels om je paard te wassen online bestellen

Shampoo borstels en sponzen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!