Overig

14 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Overige stalbenodigdheden

Soms heb je iets nodig waarvan je denkt, waar kan ik dat vinden. Dat vind je dus bij Epplejeck in het assortiment stal overig. Van birth alarm camera tot praam is hier te vinden. Het zijn handige benodigdheden waar iedereen wel eens tegenaan loopt dat je ze mist.

Camera Birth Alarm

Een camera op stal is altijd een fijn idee. Helemaal wanneer je merrie drachtig is. Er is een waterdichte camera waarmee je ook nog foto’s en video’s kunt vastleggen. Ideaal dus. De camera is 24/7 scherp en kan in een hoek van 105 graden draaien. De camera draai op wifi dus een goed netwerk is belangrijk.

Paardenspullen

Overige items zoals bijvoorbeeld een praam vind je ook in ons assortiment. Er is een houten praam en een van metaal. Een praam draai je om de neus van je paard, hierdoor worden de meeste paarden rustiger. Dit is bij sommige paarden nodig in spannende situaties zoals scheren. Ook een hulpteugel lus is zo’n item die wel eens kwijtraakt, waar vind je die dan? Juist, bij overig in het assortiment van Epplejeck. Sommige paarden zuigen lucht, hiervoor is een luchtzuigerband ontwikkeld. Deze band gaat om de hals van je paard en gaat luchtzuigen en kribbenbijten tegen.

Stalbenodigdheden

Horsegear heeft een scratcher. Dit is een handige schuurmat voor in de wei, de paddock op in de stal. De schuurmat bestaat uit drie delen. Het is een veilige manier om paarden te laten schuren. Het is ontwikkeld om maximale verlichting te geven aan paarden met jeuk. Zo lopen ze geen wondjes op. Het is ook ideaal voor paarden met zomereczeem of paarden met bijvoorbeeld een insectenbeet. Sommige paarden hebben moeite met het laden op de trailer. Een oplaadhulp kan hiervoor uitkomst bieden. De oplaadhulp van QHP is gemaakt van zacht materiaal en wordt om de rug van je paard geplaatst. De lange lijn komt achter het paard langs. Hierdoor kun je met lichte druk je paard rustig de trailer in begeleiden.

Haken en ogen

Van paniekhaken tot een plat oog sluiting voor aan je halstertouw vind je bij Epplejeck. Haltersluiting kapotgegaan maar het touw nog goed? Dan kun je kiezen uit verschillende sluitingen. De panieksluiting, plaat oog, normaal platte voet en groot chroom. In het assortiment vind je foto’s van wat bij welke moeilijke naam hoort. Maar een ruime keuze dus in halster sluitingen. Ook vind je bij Epplejeck muur ringen, deze bevestig je tegen de wand. En hier kun je dan je paard aan vastzetten.

Overige paardenspullen online kopen

Paardenartikelen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!